跌金剛之乍乍帝國

dirtyman 發表於 2015-11-9 14:16:47 來自手機 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
頭五分鐘咪錯過,一流美術一流歌聲一流舞蹈一流攝影。

西西里真係有D驚嚇,果陣我好似未畢業,好彩十分鐘左右完左。

唔記得前幾集講過乜,只記得M瓜左,仲有任務要金剛去做,於是又殺殺殺捉壞人,劇情唔算緊湊但動作場面全部一流。

其實做乜要捉女主角?

評分

參與人數 1威望 +2 收起 理由
charles2 + 2 精彩內容

查看全部評分

dirtyman  樓主| 發表於 2015-11-9 14:27:32 來自手機 | 顯示全部樓層
一開場大大枝鎗週天台行企正目標對面兀個頭出泥慢慢瞄都得?

火車打爛晒D野殺埋人無人見到著靚靚施施然到站落車又得。

俾人追殺緊又可以去shopping買晚禮服。

同大惡人原來咁熟但又要託人上網查順便被監視。

總之變身小雙俠,打敗敵人頂呱呱,過程,不太重要。
回復 支持 反對

charles2 發表於 2015-11-9 22:48:16 | 顯示全部樓層
回復 支持 反對

mike-mike 發表於 2015-11-10 10:36:18 | 顯示全部樓層
呢個[普京007]的四步曲中, 第一集最好睇, 第二集可以話完全失左憶唔知UP乜了, 第三係講前MI6搵M報仇.
講真, 悶到中間瞓著左, 但都算知佢講乜.
捉女主角係為了攞佢老豆手上的情報, 或者唔畀007攞到呢D情報.
以下劇透: 想睇請轉文字色
雪地個場, 大隻佬拎支雙管.45都唔夠007架殘飛機黎, 反而LAST個場, 007可以係河邊隔老遠搵支PPK打直昇機引擎....真係O哂咀
回復 支持 反對

dirtyman  樓主| 發表於 2015-11-10 11:59:39 來自手機 | 顯示全部樓層
問題在唔捉唔去碌死老鼠接送就乜事都無。

奸人堅時代已經教落,做奸人最忌玩花臣。
回復 支持 反對

dirtyman  樓主| 發表於 2015-11-10 12:01:28 來自手機 | 顯示全部樓層
飛車個場好睇,喜歡傳統飛車特技。

D音樂……幾好。
回復 支持 反對

dirtyman  樓主| 發表於 2015-11-10 12:03:29 來自手機 | 顯示全部樓層
今集金剛好忙,犧牲自己去收集情報,做完,聚會,殺人,聚會,殺人,又做,做完,又殺過。
回復 支持 反對

charles2 發表於 2015-11-10 22:27:45 | 顯示全部樓層
做完,聚會,殺人,聚會,殺人,又做,做完,又殺過。
真係好忙!
回復 支持 反對

silence 發表於 2015-11-26 21:17:28 來自手機 | 顯示全部樓層
係咪spectre呀?
回復 支持 反對