肥pooh 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

真係要講聲.......

Flickr用手機貼相

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
charles2 + 10 準確補捉

查看全部評分

silence 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
手機貼相又有何難?

你試下叔叔不行了的時候用手機貼到先話你口力!

禾叔叔不行了禾系用慢油矛溫睇  詳情 回復 發表於 6 天前
回復 支持 反對

肥pooh  樓主| 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
silence 發表於 2018-5-15 05:24 PM
手機貼相又有何難?

你試下叔叔不行了的時候用手機貼到先話你口力!

禾叔叔不行了系用慢油矛溫睇
最多咪用返 浮圖卜皆 LAW
回復 支持 反對

錦鯉如何解決photobucket唔付費唔比睇相既問題?

禾刀多肶淺 矛溫題喎 [/URL][/img]  詳情 回復 發表於 6 天前
回復 支持 反對

silence 發表於 2018-5-15 05:40 PM
錦鯉如何解決photobucket唔付費唔比睇相既問題?

禾刀矛肶淺

矛溫題喎

禾打洞區 刀系用 浮圖卜皆, 用左耐都矛變時鐘別野
係 浮圖卜皆 非常 卜皆難 UP 相

photobucket又點會難up相,間唔中瓜左一張半張,再up過米得囖  詳情 回復 發表於 6 天前
點解鯉得禾唔得?其他新註冊用戶刀唔得?為左呢件事我同photobucket客戶服務人員交渋,當時我已經比左59米金年費,佢話要99米金先可以比人睇到相。  詳情 回復 發表於 6 天前
您用安卓手機?  詳情 回復 發表於 6 天前
回復 支持 反對

hiker 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
肥pooh 發表於 2018-5-15 05:53 PM
禾刀矛肶淺

矛溫題喎

您用安卓手機?

IP8 123456  詳情 回復 發表於 6 天前
回復 支持 反對

IP8

我要研究下,8 PLUS,.  詳情 回復 發表於 6 天前
回復 支持 反對

我要研究下,8 PLUS,.

會唔會用 APP 同 BROWSER 貼 相有唔同? 我習慣用 SAFARI UP 相 (APPS 基本上 UP 親都 FAIL ) 開 APP COPY LINK (APP COPY 易過 APP )  詳情 回復 發表於 6 天前
回復 支持 反對

hiker 發表於 2018-5-15 06:00 PM
我要研究下,8 PLUS,.

會唔會用 APP 同 BROWSER 貼 相有唔同?

我習慣用 SAFARI UP 相 (APPS 基本上 UP 親都 FAIL , 網頁版都唔係 百分百成功 )
開 APP COPY LINK (APP COPY 易過 網頁 )

我現在在IP8 plus取到的link唔同你#1果個,你#1果個係我用電腦才能取到的link. 開safari同開apps無分別的,繼續研究。  詳情 回復 發表於 6 天前
回復 支持 反對

禾刀矛肶淺

矛溫題喎

點解鯉得禾唔得?其他新註冊用戶刀唔得?為左呢件事我同photobucket客戶服務人員交渋,當時我已經比左59米金年費,佢話要99米金先可以比人睇到相。我跟住用廣東粗口問候左佢,佢話thank you, 咁我補埋40米金就ok晒啦!

乜咁_貴 珍系矛肶淺嫁 [/URL][/img] [/URL][/img] [/URL][/img]  詳情 回復 發表於 6 天前
回復 支持 反對

肥pooh 發表於 2018-5-15 06:05 PM
會唔會用 APP 同 BROWSER 貼 相有唔同?

我習慣用 SAFARI UP 相 (APPS 基本上 UP � ...

我現在在IP8 plus取到的link唔同你#1果個,你#1果個係我用電腦才能取到的link.

開safari同開apps無分別的,繼續研究。

1樓係Flickr 喎  詳情 回復 發表於 6 天前
回復 支持 反對

禾刀矛肶淺

矛溫題喎

photobucket又點會難up相,間唔中瓜左一張半張,再up過米得囖

App /手機版 up 百分百衰 全網頁版超過一張就5成要up多次  詳情 回復 發表於 6 天前
App /手機版 up 百分百衰 全網頁版超過一張就5成要up多次  詳情 回復 發表於 6 天前
回復 支持 反對

silence 發表於 2018-5-15 06:10 PM
點解鯉得禾唔得?其他新註冊用戶刀唔得?為左呢件事我同photobucket客戶� ...

乜咁_貴

珍系矛肶淺嫁

做乜貼link 會double左

好,我准備去photobucket舉報你!我今晚就打電話過去,太過不公不義。 我係P500 plan, photobucket既一大壓倒性優勢係:大6唔block, Flickr係大6就上唔到!  詳情 回復 發表於 6 天前
回復 支持 反對

silence 發表於 2018-5-15 06:22 PM
photobucket又點會難up相,間唔中瓜左一張半張,再up過米得囖

App /手機版 up 百分百衰

全網頁版超過一張就5成要up多次
回復 支持 反對

silence 發表於 2018-5-15 06:22 PM

我用網頁,好少衰!可能你冇比錢,一唔順超就玩9你。  詳情 回復 發表於 6 天前
回復 支持 反對

hiker 發表於 2018-5-15 06:16 PM
我現在在IP8 plus取到的link唔同你#1果個,你#1果個係我用電腦才能取到的link ...

1樓係Flickr 喎

我係用付費,Flickr.  詳情 回復 發表於 6 天前
回復 支持 反對

我係用付費,Flickr.自動BACKUP 手機相.

APP 唔可以 直貼 只可以COPY LINK 去 SAFARI/CHROME 開 開左 再轉 卓面版 (下面個 上箭咀 選 "切換為桌面版網站"), CLICK DL (相片右下角 個箭咀) 時選 SIZE 如 640X  詳情 回復 發表於 6 天前
回復 支持 反對

肥pooh 發表於 2018-5-15 06:26 PM
乜咁_貴

珍系矛肶淺嫁

好,我准備去photobucket舉報你!我今晚就打電話過去,太過不公不義。

我係P500 plan, photobucket既一大壓倒性優勢係:大6唔block, Flickr係大6就上唔到!

肶廁雞薈啦,矛笨樹紮鐵交會費呀  詳情 回復 發表於 6 天前
回復 支持 反對

silence 發表於 6 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
肥pooh 發表於 2018-5-15 06:34 PM

我用網頁,好少衰!可能你冇比錢,一唔順超就玩9你。

狗剩系  詳情 回復 發表於 6 天前
回復 支持 反對

肥pooh  樓主| 發表於 6 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
hiker 發表於 2018-5-15 06:37 PM
我係用付費,Flickr.自動BACKUP 手機相.

APP 唔可以 直貼
只可以COPY LINK 去 SAFARI/CHROME 開
開左 再轉 卓面版 (下面個 上箭咀 選 "切換為桌面版網站"), CLICK DL (相片右下角 個箭咀) 時選 SIZE 如 640X 480 就會彈條 個新頁面
上面條 LINK (有farm 字頭) 就可以 COPY 條LINK 貼入 "圖片"入面個"網絡圖片"

麻煩少少, 不過都叫做倒 .......

謝...好q煩....  詳情 回復 發表於 6 天前
你呢D咁Q复雜,IQ冇150级人邊度識?  詳情 回復 發表於 6 天前
回復 支持 反對