馬雲網特價。GBH18V LI ¥399 / Gas 18v-1 ¥329

nelsons 發表於 6 天前 來自手機 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

已買,放大灣區用
GBH18V LI
【博世电动工具多功能电锤冲击钻GBH180-LI四坑锂电充电式三用电锤】http://m.tb.cn/h.33gaxKe 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€ZOIob1m08k5€后到
Gas 18v-1
【德国BOSCH博世GAS18V-1充电吸尘器无线电动吸尘机锂电池无绳家用】http://m.tb.cn/h.33MeWew 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€9bnQb1mgrKJ€后到
肥pooh 發表於 6 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
都係我買嗰間,減凸,可能因為大友5401減得好勁

就是上次你介紹,我book mark左,平梗多,仲唔9衝  詳情 回復 發表於 6 天前
回復 支持 反對

nelsons  樓主| 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
肥pooh 發表於 2018-8-9 10:11 PM
都係我買嗰間,減凸,可能因為大友5401減得好勁

就是上次你介紹,我book mark左,平梗多,仲唔9衝
回復 支持 反對

novaxxx 發表於 6 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
妖,399咁過份,剛剛先話今年無野買....
回復 支持 反對

novaxxx 發表於 6 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
賣哂了

昨晚開始有, 但無洛ORDER, 諗著今日先買啦, 點知賣晒....等到5,6點PM, 又有, 即買  詳情 回復 發表於 6 天前
買左?  詳情 回復 發表於 6 天前
回復

肥pooh 發表於 6 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
novaxxx 發表於 2018-8-9 11:18 PM
賣哂了

買左?

無,睇二次都有,按第三次無哂。 不過賣哂都好,唔使諗  詳情 回復 發表於 6 天前
回復 支持 反對

nelsons  樓主| 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層

昨晚開始有, 但無洛ORDER,  諗著今日先買啦, 點知賣晒....等到5,6點PM, 又有, 即買
回復 支持 反對

肥pooh 發表於 2018-8-9 11:32 PM
買左?

無,睇二次都有,按第三次無哂。
不過賣哂都好,唔使諗

我幫你收養支GSB XDD  詳情 回復 發表於 5 天前
見到你班友仲唔即刻落閘咩 ...  詳情 回復 發表於 5 天前
聽日5,6點PM開始  詳情 回復 發表於 6 天前
回復 支持 反對

novaxxx 發表於 2018-8-9 11:50 PM
不過賣哂都好,唔使諗

聽日5,6點PM開始
回復 支持 反對

IvanLi 發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
不過賣哂都好,唔使諗

見到你班友仲唔即刻落閘咩 ...
回復 支持 反對

ssho 發表於 5 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
不過賣哂都好,唔使諗

我幫你收養支GSB
XDD
回復 支持 反對

ssho 發表於 5 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
e+又有喎!
回復 支持 反對

肥pooh 發表於 5 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
Buy la buy la
回復 支持 反對

肥pooh 發表於 4 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
又有貨
回復

nelsons  樓主| 發表於 3 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
昨晚gbh 18v li 到左廣州, 飛機運過來,真是好q 快, 今日2部吸塵機都到左,試左好細部,幾好用

兩部咁重手 記得買留彈炮 (集塵器)  詳情 回復 發表於 前天 10:14 AM
回復 支持 反對

肥pooh 發表於 前天 10:14 AM 來自手機 | 顯示全部樓層
nelsons 發表於 2018-8-12 11:06 PM
昨晚gbh 18v li 到左廣州, 飛機運過來,真是好q 快, 今日2部吸塵機都到左, ...

兩部咁重手

記得買留彈炮 (集塵器)

幫朋友買左部,帶左返來,留彈炮 就唔搞啦,除非自已用  詳情 回復 發表於 前天 03:29 PM
回復 支持 反對

nelsons  樓主| 發表於 前天 03:29 PM | 顯示全部樓層
肥pooh 發表於 2018-8-13 10:14 AM
兩部咁重手

記得買留彈炮 (集塵器)

幫朋友買左部,帶左返來,留彈炮 就唔搞啦,除非自已用

榴彈炮 必需要用,實在方便太多  詳情 回復 發表於 前天 06:18 PM
回復 支持 反對

Ka.lun 發表於 前天 06:18 PM 來自手機 | 顯示全部樓層
nelsons 發表於 2018-8-13 03:29 PM
幫朋友買左部,帶左返來,留彈炮 就唔搞啦,除非自已用

榴彈炮 必需要用,實在方便太多
回復 支持 反對