【Nikon 聯乘 GO OUT 露營市集 以大自然主題親試 Z 6!】

cbsphoto 發表於 2018-11-7 12:12:53 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

【Nikon 聯乘 GO OUT 露營市集 以大自然主題親試 Z 6!】
想影晒自然景致、夜攝創作等唔同題材?去一次露營就可以滿足晒!
既然攝影同露營咁夾,#Nikon  今次就聯乘 GO OUT 嘅露營裝備巿集 #DLGM4,俾大家了解一下露營文化之餘,再一試最新登場嘅 Nikon #Z6!喺呢個周末前往錦上路站,除咗可以親手試用 Z 系統即將推出嘅新機 Nikon Z 6 之外,星期六晚上更邀請咗山系攝影達人 Klas 同大家分享露營夜影攝嘅要點,仲會教大家用 #PixelStick 玩 Light Painting 添!千祈唔好錯過啦!

DLGM4 露營裝備巿集
11月10日(星期六)上午 10:00 - 下午 11:00
11月11日(星期日)上午 10:00 - 下午 5:00
地點:綠活城鄉 Green Lohas(鄰近港鐵錦上路站 C 出口)
參加辦法:全日免費入場

Nikon Z 6 / Z 7 試玩攤位
日期: 2018 年 11 月 10 日及 11 日(星期六及日)
時間:上午 11:00 – 下午 5:00
參加辦法:場內免費登記

Nikon Z 6 / Z 7 野外夜攝及 Pixelstick 光繪工作坊
日期: 2018 年 11 月 10 日(星期六)
時間:
下午 6:00-7:30 (第一節)
下午 8:30-10:00 (第二節)
立即報名: https://bit.ly/2qtbFv3

https://www.facebook.com/NikonHo ... ?type=3&theater

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
charles2 + 10 精彩內容

查看全部評分

charles2 發表於 2018-11-7 13:31:15 | 顯示全部樓層
回復

ironridder 發表於 2018-11-7 19:19:58 | 顯示全部樓層
我無時間去試了,等大家報告。。
回復 支持 反對

TimmyL 發表於 2018-11-7 23:42:31 | 顯示全部樓層
回復