肥pooh 發表於 2019-7-10 02:22:31 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

紅當蕩 正式升呢 18
遲來的老豆節禮物

收貨,細細盒,不過2.1磅計我三磅60個大洋

開,真係好齋,原來齋機冇接咀送,再買要成40美刀

玩得雜崩能又點少

得佢,異肢:電池轉插

不過手工麻麻,虛位幾大

丁頁,唔記得FLIR 得150度

停機一陣,中間邊嘴邊溫度比較

一陣就冇左一格,真係幾大食

火力唔算強,唔好同有尾比
熱過風筒,不過風筒風力強好多,佢風力只係每分鐘6立方呎
超過一呎已經唔辣手
細佬ridgid  支18V gas 槍未出前係得佢

多謝收看

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
charles2 + 10 精彩內容

查看全部評分

熱風槍是不可少的工具,好多用途,但未打算換冇尾。
Flir唔係大晒,幾草一支測溫槍都好常用,
不過我呢支水槍仔最高400度,都測唔盡支600度有尾熱風槍。

幾千銀碌400C 都係得400度  詳情 回復 發表於 2019-7-10 11:23 AM
回復 支持 反對

肥pooh  樓主| 發表於 2019-7-10 11:23:41 來自手機 | 顯示全部樓層
梨 發表於 2019-7-10 10:39 AM
熱風槍是不可少的工具,好多用途,但未打算換冇尾。
Flir唔係大晒,幾草� ...

幾千銀碌400C 都係得400度
回復 支持 反對

Ka.lun 發表於 2019-7-10 13:54:37 來自手機 | 顯示全部樓層

所以我有需要都係入番有尾只係未知會揀咩牌子,
波殊,司登利或者???
回復 支持 反對

charles2 發表於 2019-7-10 19:58:35 | 顯示全部樓層
回復

nelsons 發表於 2019-7-11 01:01:51 | 顯示全部樓層
熱風槍我都是用來吹熱縮膠,搞電子野周不時要包膠
回復 支持 反對

novaxxx 發表於 2019-7-18 00:07:28 來自手機 | 顯示全部樓層
這晚熱辣辣更係去砵蘭街啦

只會火上加油,越搞越慶 ...  詳情 回復 發表於 2019-7-18 04:27 AM
回復 支持 反對

IvanLi 發表於 2019-7-18 04:27:24 | 顯示全部樓層
novaxxx 發表於 2019-7-18 12:07 AM
這晚熱辣辣更係去砵蘭街啦

只會火上加油,越搞越慶 ...
回復 支持 反對

肥pooh  樓主| 發表於 2019-7-18 12:52:39 來自手機 | 顯示全部樓層
慶合合先會去
回復 支持 反對