ken l 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
大家睇下張相有乜唔妥?? Snap24.jpg

• 關閉
  • [url=]上傳圖片[/url]
  • [url=]普通上傳[/url]

hiker 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
眾新聞。
回復

kmteric 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
似迫擊砲

火光就好難認 火花就好簡單,要好暗出倒嘅 禾見識少,只知磨機先出倒咁嘅樣  詳情 回復 發表於 6 天前
回復 支持 反對

肥pooh 發表於 6 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
kmteric 發表於 2019-9-11 05:06 PM
似迫擊砲

火光就好難認
火花就好簡單,要好暗出倒嘅
禾見識少,只知磨機先出倒咁嘅樣
回復 支持 反對

悉達多 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
種瓜得瓜
種豆得豆
種新聞得假狗

講多幾次就‧種瓜得豆架啦  詳情 回復 發表於 6 天前
回復 支持 反對

ken l  樓主| 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
悉達多 發表於 2019-9-11 05:33 PM
種瓜得瓜
種豆得豆
種新聞得假狗

講多幾次就‧種瓜得豆架啦

種瓜得人仔架啦..!  詳情 回復 發表於 6 天前
回復 支持 反對

carbon 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
ken l 發表於 2019-9-11 06:02 PM
講多幾次就‧種瓜得豆架啦

種瓜得人仔架啦..!
回復 支持 反對

contax35100 發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
作假 !!

其實張相係有暴徒掟左個汔油彈落警方個防護盾,所以先咁大火,信唔信就由你啦  詳情 回復 發表於 5 天前
回復

ken l  樓主| 發表於 5 天前 | 顯示全部樓層

其實張相係有暴徒掟左個汔油彈落警方個防護盾,所以先咁大火,信唔信就由你啦
回復 支持 反對