Bosch新無刷電批GSR12V-30

肥pooh 發表於 2019-11-24 13:33:10 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
無事出街少破財就預左
不過衰喺鴨記都係第一次破處

大牛都唔洗,比返隻紫蟹,速速磅唔好兩頭望

開,真係好齋,批咀都冇支送

同舊款(澳洲買)都係馬拉貨

短少少

肥多多

只係重少少

舊ec

同場加映紅米無刷

三支12V無刷

小小簡單試用感,力水感覺冇spec 30Nm咁大,比紅米弱少少
亦唔太覺比舊款大一倍咁多(當然係明顯大力左)

比舊款手柄多左包膠,好揸啲

起動比舊款快少少,接近有刷
紅米12無刷係超級遲鈍,得偉777都鈍

留意佢同美版gsr 12v-300個扭力環唔同色

舊版主要缺點真係唔多夠力,得15Nm, 除左山寨貨都好難有比佢更軟弱XD
新款大力左,睇埋size 同價錢,12V級真係好難輸

多謝收看

評分

參與人數 2威望 +12 收起 理由
Ka.lun + 2 構圖美觀
charles2 + 10 精彩內容

查看全部評分

kalun 發表於 2019-11-24 16:18:10 來自手機 | 顯示全部樓層
豐豐平D喎

都冇辦法,係快閃偷跳行開一陣,唔去得咁多地方,特別係旺地  詳情 回復 發表於 2019-11-24 06:13 PM
回復 支持 反對

肥pooh  樓主| 發表於 2019-11-24 18:13:21 來自手機 | 顯示全部樓層
kalun 發表於 2019-11-24 04:18 PM
豐豐平D喎

都冇辦法,係快閃偷跳行開一陣,唔去得咁多地方,特別係旺地
回復 支持 反對

Ka.lun 發表於 2019-11-27 12:58:57 | 顯示全部樓層
肥pooh 發表於 2019-11-24 06:13 PM
都冇辦法,係快閃偷跳行開一陣,唔去得咁多地方,特別係旺地

禾4個月冇行過旺地
回復 支持 反對

肥pooh  樓主| 發表於 2019-11-27 14:02:11 來自手機 | 顯示全部樓層
Ka.lun 發表於 2019-11-27 12:58 PM
禾4個月冇行過旺地

今個星期應該平靜啲
可能出旺地目及下啲囡囡,呀係睇下個市如何先係
回復 支持 反對

hang1674 發表於 2019-11-30 22:36:58 來自手機 | 顯示全部樓層
三寶set裝$950
回復 支持 反對